Одговор на текстот под наслов: Кој ги убива денес Шишкови и зошто? чиј автор е Бранко Героски Текстов…...

Иван Бабановски: Не. ПОО “Табакера” БЕШЕ ВО НАДЛЕЖНОСТ НА МОЈОТ СЕКТОР КОЈ ГО РАКОВОДЕВ, НО СО РИСТО ШИШКОВ…...

2014-12-24 Јордан ПетровскиЧовек кој од глава до петици е творба на идеолишката комуњарска тајна полиција,недава вакво интервју така…...

Читам колку многу крокодилски солзи пролеаа Грујовите мегафони за судбинете на Ристо и Васил Шишкови. Читам ама никаде…...

За да нема сомнеж во веродостојноста на докумeнтите ке нагласам дека документите ги објави комисијата за лустрација кога…...

„Во уводниот дел авторот нагласува дека целта на книгата е младите генерации да ја дознаат вистината за личноста…...

Да продолжам, нели цело е кога има се !!! Па така за да ППР "БАНКАРИ" биде цело, мора…...

Деновиве повторно во јавноста е актуелен писателот на книгата "Борис Змејковски Современиот Дамјан Груев" и еден од чeтврицата…...