Јордан Петровски 11.09.2016 Во колумната објавена во гласилата формирани по теркот на "ОПЕРА", гласила кои се на располагање…...

Владимир Петрески во својот текст: Што е еврообврзница, колку веќе должиме и кога и како ќе враќаме"на многу…...

Јордан Петровски29.06.2016 На фејсбук на дискусија која беше потикната со навестената продажба на МАКПЕТРОЛ го прикачив видеото од…...

Јордан Петровски27.03.2016 Едно прашање кое до ден денеска не добило одговор. Прашање на кое ни комисијата за лустрација…...

Јордан Петровски 14.03.2016 Повикување на протест во овој момент е само пружање на рака на спасот на тоталитраниот…...

10.03.2016 Повик до сите автори и издавачи во Македонија - ПРОВЕРЕТЕ КОЈ ГИ КОРИСТИ ВАШИТЕ ИЗДАНИЈА И АВТОРСКИ…...

В България все още триумфира един псевдо-елит – угоднически пред властта и безсрамен, безскрупулен, брутален към обществото Държавата…...

Јордан Петровски 20.08.2015Посетата на Драган Богдановски на Канада помеѓу двата изборни круга е многу нелогична, нелогична е од…...