Јордан Петровски 20.12.2016 Дали човек со грам логика ке поверува дека Љубе Бошковски, човекот кој бил заменик на…...

Деновиве партискиве слепци на ДПМНЕ ги напаѓаат партиските слепци на СДСМ дека нивниот лидер заговара двојазичност, федерализацијата.... Еден…...

Јордан Петровски 31.10.2016 Пресудата по мојата тужба за клевета против Фрчковски заради изјавата дека јас сум економски емигрант…...

Пишува Душан Петровски 28.10.2016 Како што можеби и е познато на јавноста, мојот татко, Јордан Петровски беше во…...

Јордан Петровски 21.10.2016 Објавата на текстот КОЈ МУ ГО ПОДМЕТНА КУКАВИЧКОТО ЈАЈЦЕ БОРЧЕ "БОЈ" НА СЈО?? предизвика паника…...

ТРАЈКОВСКИ Јас им ја сервисирав телекомуникациската опрема на владата, па и во владината вила. Имаа проблем нешто со…...

Јордан Петровски 19.10.2016 Како и секој тврдокорен комуњар и измеќар кога ке се најде во ситуација пропагандните памфлети…...

Јордан Петровски 16.10.2016 Пред некој месец напишав текст, ОПЕРСКИ МАНИПУЛАЦИИ, ДЕЗИНФОРМАЦИ И ЛАГИ. Во текстот понудив докази за…...