Macedonian Albanian Croatian Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ЗБОР—ДВА ЗА ДРУГОТО МАЛЦИНСТВО

Пишува: Петар Петровски 10.03.2017 Деновиве македонското општество е соочено со голема политичка криза, предизвикана од фактот што ниту…

ВРЕМЕ Е ЗА РАЗУМ И ЛАДНИ ГЛАВИ

Јордан Петровски 02.03.2017 Деновиве како разумот да напуштил голем дел од водачите на политичките партии, старите и новоформираните…
Subscribe to this RSS feed