Macedonian Albanian Croatian Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

БАБАНЧО, „ДРЖАВАТА И СЛОБОДАТА“ КОИ ТИТО ИМ ГИ „ДАРИЛ“ НА МАКЕДОНЦИТЕ СЕ ЕДНАКВИ НА „ЖИВОТОТ И ДЕМОКРАТИЈАТА“ КОИ ГИ НОСИ ЗАЕВ СО ФРЧКОСКИ, ВЕРУШЕВСКИ, БОГОЕВСКИ, ГРЧЕВ И ДРУЖИНА

Пишува Душан Петровски 22.09.2017 Деновиве на социјалните мрежи се огласи Самостојниот оперативен работник на Сужбата за државна безбедност…

ЗА НОВА ДЕСНИЦА

Пишува Душан Петровски 08.09.2017 Откако после единаест-годишно поседување на државниот трон ВМРО-ДПМНЕ се симна од власта почнаа да…

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДЕСНИЦАТА

Пишува: Никола Џилвиџиев 01.09.2017 Гледам има идеи за реформа на ВМРО-ДПМНЕ, со цел да се ревитализира после политичкиот…
Subscribe to this RSS feed