Macedonian Albanian Croatian Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ПОСТОЕЊЕТО НА СВАРОВСКИ СУДСТВО УШТЕ ЕДНА ЛАГА НА ТАЈНАТА ИДЕОЛОШКА ПОЛИЦИЈА

 14.10.2017

 

Народот се расправа кој е патриот а кој предавник а СЛУЖБАТА-УДБа И КОС ги пљачкосува. Правосудството е катастрофа, суди по диктат на  СЛУЖБАТА-УДБа И КОС. Политичките и Идеолошките неистомисленици се прогонуваат СЕУШТЕ по истите линии на работа како и пред 1991 година. Медиумите ги контролира СЛУЖБАТА-УДБа И КОС! Мракот ке трае се додека не се расветли минатото, барем она од 1990 па навака, а минатото неможат да го расветлат луѓето од минатото кои беа креатори на мракот, Најчевска, Фрчковски, Верушевски, Бошковски, Трајановски, Милчин, Пендаровски, Јанкуловска, Мијалков, Калачџиев, Пировска,  ....... долг е списокот, предолг за жал!

 

„СМК поднесе тужба поради незаконскиот избор на претседател на Собранието до Управен суд! 26.05.2017“

„Поднесена претставка до Уставен суд за изборот на Талат Џафери 10.05.2017“