ДАЛИ ГЛАСАЧИТЕ НА ДПМНЕ ВО ДИАСПОРАТА КЕ ГО СЛАВАТ РАМАЗАН

 

 

Деновиве партискиве слепци на ДПМНЕ ги напаѓаат партиските слепци на СДСМ дека нивниот лидер заговара двојазичност, федерализацијата.... Еден таков партиски слепец денеска ми налета и на мене:

 

 

 

 

 

Read 1212 times