Macedonian Albanian Croatian Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

СДБ

Деновиве се води дискусија околу УБК и измените на законот за прислушкувањето, односно за формирање на Оперативно-техничка агенција…

РЕФОРМА НА УБК МАЛО МОРГЕН

ЈорданПетровски 27.06.2018За да ги разбијам лажните надежи на граѓаните дека Заев ке ги исполни условите кои се дадени…
Subscribe to this RSS feed