ДИКТАТУРА НА ФРИКОВИТЕ

07.03.2011Во овие денови на апсурд во државата Македонија ништо повеќе не изгледа нормално, доколку сте, секако, еден од…

ЦРВЕНАТА БУРЖОАЗИЈА 2

 05 септември 2010 По доброволното предавање на власта од страна на шутракот (Љ.Г.) на гробарот (Б.Ц.) во 2002,…

ЦРВЕНАТА БУРЖОАЗИЈА 1

30.08.2010 Го пуштија шутракот на власт во 1998-ма, откако преку странски канали го компромитираа уште претходно, со базичен…
Subscribe to this RSS feed