ШТО СЕ СЛУЧИ СО ДЕНИСА?

На бродот „Серенисима“ или во превод бродот „Спокојство“, од кој, наводно во мугрите на 12 септември исчезна младата…

ЦАРОТ ГОЛОГАЗ

(ЛУДИЛОТО НА ЛИДЕРОТ И НЕГОВИТЕ ПОДАНИЦИ) Си беше еднаш еден цар, толку голем, а толку мал. Мал зашто…
Subscribe to this RSS feed