Душан Петровски 13.12.2016 Без разлика за тоа какви ќе бидат резултатите после разгедувањето на жалбите на СДСМ, Заев …
Просто сум зачуден како е можно еден интелигентен и образуван човек како г-дин* Димитар Апасиев да не сфаќа…
Злате Мирчевски 03.12.2016 Ако во 2013 потегот на тогашниот лидер на сдс-м Бранко Црвековски да ја обедини цела…
Јордан Петровски 01.12.2016 Ке прикачам една службена белешка од досие на Дане Поповски, човек кој двапати бил осудуван…
 Јордан Петровски 26.11.2016 Ниту Геро е ШУНТАВ, ниту Саше е МУТАВ!! Тие дваицата се само дел од екипата…
Стојан Рашков 18.11.2016 ,,Нападот на човековите слободи и права е најсилниот удар врз едно цивилизирано општество. Сега е…
Роберт Милески 09.11.2016 После она што се случи со изборите во САД, сакам да испратам една порака до…
Јордан Петровски 03.10.2016 Барајки некои работи налетав на одлука за отфрлање заради застареност на кривична пријава за поткуп…