Пишува Душан Петровки 06.10.2017 Оние со кои сум „пријател“ на фејсбук знаат дека имам афинитет за лајкување и…
Злате Мирчевски 30.09.2017 Читам деновиве една преписка на социјална мрежа на членови на ВМРО НП,ги читам,се јадам во…
Пишува Душан Петровски 29.09.2017 Со Македонија владее династија којашто се одржува на власт преку еден прост вид на…
Пишува Душан Петровски 22.09.2017 Деновиве на социјалните мрежи се огласи Самостојниот оперативен работник на Сужбата за државна безбедност…
08.09.2017 Катерина Kолозова Ја чисто процедурално: кога ви велев, тоа платформата не е трик на Груевски за да…
Пишува Душан Петровски 08.09.2017 Откако после единаест-годишно поседување на државниот трон ВМРО-ДПМНЕ се симна од власта почнаа да…
Пишува Душан Петровски 08.09.2017На 8 септември 1991 година, ден недела, во тогашната сојузна југословенска република Македонија се одржа…
Пишува: Никола Џилвиџиев 01.09.2017 Гледам има идеи за реформа на ВМРО-ДПМНЕ, со цел да се ревитализира после политичкиот…