Јордан Петровски 27.10.2016 Гледам на ФБ еуфорија од настапот на Богоевски, те кажл многу, те ја уништил фамилијата .... и други херојски дела искажани во настапот кај Чомовски.Настапот на Богоевски беше порака до УДБа за тоа ...

Јордан Петровски 21.10.2016 Објавата на текстот  КОЈ МУ ГО ПОДМЕТНА КУКАВИЧКОТО ЈАЈЦЕ БОРЧЕ "БОЈ" НА СЈО?? предизвика паника во редовите на УДБа па во обид да спречат читаност на текстот го хакираа нашиот портал мислејки де...

2016-10-21 Илија Димовски е следен како Титов ЕКСТРЕМИСТ. Еве гледате на фотографииве дека и денеска таа Љубов кон Тито не го напуштила. Па занего при посетите се подготвува иконографија според негова нарачка. Сликата на Ти...

ТРАЈКОВСКИ Јас им ја сервисирав телекомуникациската опрема на владата, па и во владината вила. Имаа проблем нешто со централите, па ме повикаа. Но бев случаен гостин. Сепак поради предходните контакти што ги имав со нек...

Јордан Петровски 19.10.2016 Како и секој тврдокорен комуњар и измеќар кога ке се најде во ситуација пропагандните памфлети вперени против МАКЕДОСКОТО НАЦИОНАЛНО ПОМИРУВАЊЕ да му бидат експерсно и лесно со непобитни аргум...

Јордан Петровски 19.10.2016 Оваа прашање го поставив на крајот на првото продолжение од текстов ДЕВЕТТЕ ЈУГОВИЌА ВО БИТКАТА ПРОТИВ МАКЕДОНЦИТЕ СЕКОГАШ СО ИСТИ МЕТОДИ ВМРО ДПМНЕ од 25 години "самостојност" 14 години е на вл...

Јордан Петровски 16.10.2016 Пред некој месец напишав текст, ОПЕРСКИ МАНИПУЛАЦИИ, ДЕЗИНФОРМАЦИ И ЛАГИ. Во текстот понудив докази за замешаноста на Македонскиот политички и безбедносен врв во спасувањето на еден ТЕРОРИСТ. С...

Јордан Петровски 10.10.2016 Луѓето кукавици а тие се и големи лажговци, секогаш кога треба да си ги одбранат лагите тоа го прават во затворен круг, во круг на нивни подржувачи, поточно нивни полтрони! Да нема забуна и полтрон...