Злате Мирчевски 03.12.2016 Ако во 2013 потегот на тогашниот лидер на сдс-м Бранко Црвековски да ја обедини цела опозиција за локалните избори се покажа погрешен од икс прични, според мене не беа клучни причините само обединув...

Јордан Петровски 01.12.2016 Ке прикачам една службена белешка од досие на Дане Поповски, човек кој двапати бил осудуван заради неговата заложба за Самостојна и Обединета Македонија и лежел во Идризово 1950 и 1956 година но и к...

Јордан Петровски 26.11.2016 Ниту Геро е ШУНТАВ, ниту Саше е МУТАВ!! Тие дваицата се само дел од екипата спинери, или по нашки мативоди, кои наместо дискусија за битното наметнуваат дискусија која е кавга на две селски оговар...

Едно од илјадиниците неуставно потпишани решенија за прислушкување од Фрчковски Јордан Петровски18.11.2016 Почитуваната Блажевска за да ни ја прикаже желбата на власта на Мијалков-Груевски за тотална контрола врз луѓет...

Стојан Рашков 18.11.2016 ,,Нападот на човековите слободи и права е најсилниот удар врз едно цивилизирано општество. Сега е на ред таквото општество да возврати.” – Фатиме Фетаи На денешната прес-конференција на СЈО беа пр...

Деновиве партискиве слепци на ДПМНЕ ги напаѓаат партиските слепци на СДСМ дека нивниот лидер заговара двојазичност, федерализацијата.... Еден таков партиски слепец денеска ми налета и на мене:...

ЕУ препорачува да се растури Тајната Идеолошка Полиција а партиите во Македонија беспоговорно ја исполнуваат таа препорака !! СДСМ за носител на листа става директор на АНАЛИТИКА од времето кога Тајната Идеолошка Пол...

Роберт Милески 09.11.2016 После она што се случи со изборите во САД, сакам да испратам една порака до јавните личности и политичари и тоа не од позицијата, туку од опозицијата - мора да се запре со трендот на омаловажување и "...