Јордан Петровски 20.12.2016 Да потсетам, 1991 година , после првите повекепартиски парламентарни избори, председателот Киро Глигоров не го доделии мандатот на ПОБЕДНИЧКАТА ПАРТИЈА, ВМРО ДПМНЕ. Глигоров кршејки го Уставот се ...

Јордан Петровски 20.12.2016 Дали човек со грам логика ке поверува дека Љубе Бошковски, човекот кој бил заменик на директорот на Дирекцијата за безбедност и контраразузнавање-ДБК, ке направи таков превид па човек кој е висо...

Јордан Петровски 19.12.2016 Забеганоста на подржувачите на Груевски секој ден се надрградува и проширува. Секој ден ке извадат по некој нов "бисер".Во најновиот "бисер", го слават Слободан Милошевиќ, човекот кој во Охрид на п...

Јордан Петровски 17.12.2016 На 11-10-2011 година отворив тема ГРУЈОВАТА ИДНИНА: ИДРИЗОВО, ДУШАНОВ МОСТ ИЛИ АЗИЛ КАЈ МУГАБЕ ! Говоров денеска на Груевски е чинам последниот чин од драмата наречена владеењето на Груевски! Во овој ...

1999 година, за да Македонија ги влоши односите со САД се палеше амбасадата на САД. Сега наместо палење се пласираат измислени и фалсификувани докази за наводно мешање на амбасадорот на САД господинот Бејли во работата н...

Злате Мирчевски 14.12.2016 Најпрво сакам да ги пофалам сите институции за мирниот изборен ден, ако ништо друго овој пат нема жртви, немаше пукање, освен обиди за поткуп денови пред тоа за кој слушна и разбра цела јавност и не...

Душан Петровски 13.12.2016 Без разлика за тоа какви ќе бидат резултатите после разгедувањето на жалбите на СДСМ, Заев и компанија се губитници! Цели две години тие баратаа со неверојатно тешки компромитирачки материјали ...

Порака до Никола Груевски и криминалната фамилија… Од “само наречениот Никола Тесла”: Наскоро мегаскандали од политичкиот врв во ВМРО ДПМНЕ и бизнис секторот близок до партијата… До Анонимус Македонија пристиг...