Од вчера Прилеп и Тетово станаа градови-побратими со Атлантида. Нека е честито. Уште еден успех на владата на…
02.08.2015 Груевски сака да се фали. Тоа е одамна познато. И таа карактеристика на неговиот нарцисоиден табиет еден…
По Тито тренди беше Бранко, по Бранко во мода влезе Љубчо, па ете чукна часот и за Грујо,…
Методија Андонов-Ченто, првиот Претседател на македонската држава, бил осуден како "бугараш". Истата судбина го има сретнато и Панко…
При чиста свест или не, далечната 1920 година во Велес, господинот Јанчиќ министер во тогашната влада на кралството…
РАСКОЛОТ ВО НАРОДНА Е НОВОСТ САМО ЗА МЛАДИТЕ Пишува Јордан Петровски 04-02-2012 Деновиве, како и обично, покрај моите…
Ниту едно официјално лице од македонското здравство до сега јавно го нема искоментирано огромниот раст на заболувања од…
No official of the Macedonian health so far has not publicly commented on the huge growth of the…