Јордан Петровски 20.02.2017 Читам деновиве на оваа фаце буков објави на луѓе . Гледам еден од тие се расфрла со прецини планови на Трамп за Македонија и се рабира ни кажува што треба да правиме , што Трам му рекол!! Човек ке по...

Јордан Петровски 19.02.2017 Вистината е како шило !!Комунистите Титовисти, во битката за евтин популизам, "бранејки" го Рацин, човекот кој тие гу убија, избркаа доказ дека тие, големите борци против фашизмот, против кој се "бо...

Јордан Петровски 19.02.2017 Кај комуњариштата, оние кои за ВМРО јадеа и јадат гурабии дека ВМРО онаа десната вистинската, била ФАШИСТИЧКА ги нема никаде да се одбранат од обвинението на Рацин дека тие комунистите сораборту...

Јордан Петровски 18.02.2017 Пред две години го објавив текастот ПАДНА УШТЕ ЕДЕН ЛАЖЕН МИТ НА УДБА:ШАМБЕВСКИ НЕ Е УБИЕН .... во кој го презентирав откритието на Саша Узунов , поточно писмото кое Саша Узунов го добил од Минхенс...

Jордан Петровски 15.02.2017 Героски во колумна објавена деновиве пишува дека во Македонија сеуште постои УДБа!! Па дури и опнал наслов на негов текст: "Удбашка платформа за разнебитување на Македонија"!! До вчера Героски за ...

Јордан Петровски 13.02.2017 Само непатриоти и платеници на странски служби "плукаат по чесните" обвинители од тимот на Зврлевски. Домашните служби, службите кои за среќа сеуште се под назор на Груевски и кои работат чесно и...

Јордан Петровски 04.02.2017 Во демократски држави Уставот е создаден да ги штити индивидуалните права а не да го штити суверенитетот на идеологијата, партијата, етничките заедници! Речиси целиот период од осамостојувањет...

Јордан Петровски 04.02.2017 Професоров, Докторов, Eкспертов,  Aналитичаров Орданоски кој знае што се не е е, вели: -"Активирани се долгогодишните „удбашки“ инсталации, кои Мијалков само ги наследи пред десетина години.....' ...