Пишува: Петар Петровски 10.03.2017   Деновиве македонското општество е соочено со голема политичка криза, предизвикана од фактот што ниту една политичка партија не освои 61 пратеник, при што би се здобила со можноста да фор...

Јордан Петровски 08.03.2017     Дали после гледањето на оваа видео некој ке верува дека ДУИ ке дозволи некој од водачите на ДУИ, поточно главниот човек на ОНА да биде обинет за било што.  Буја...

Јордан Петривски 01.02.2007     Јордан Петровкси 02.03.2017 Тешки лаги и манупулации на Заев а никој не лаже и не манипулира без некоја голема потреба или нужда.   Медиуми: Јавноста деновиве е преплавена со разни информации ок...

Јордан Петровски 02.03.2017 Деновиве како разумот да напуштил голем дел од водачите на политичките партии, старите и новоформираните Граѓанските Движења во Македонија. Од никого не доаѓа порака на разум и обид да се смират...

28.02.2017 Периодот од 1912 до 1941 е период на српска окупација на Македонија, проследен со планска колонизација со српско население, насилно менување на презимињата на ИЌ, но и неспорен историски геноцид извршен со крва...

Јордан Петровски 07.03.2017 Ако на некој сеуште не му е јасно кој се обидува по секоја цена да се случи меѓумакеднски судир нека погледен насловната страница  на Геровиот СЛОБОДЕН ПЕЧАТ. Да наречеш багра илјадници Македонц...

ЛАГА ВТОРА: ДРАГАН БОГДАНОВСКИ БИЛ КОМУНИСТ СТАЛИНИСТ А НЕ ВМРОВЕЦ ОД ВМРО КОЕ МАКЕДОНИЈА ЈА ГЛЕДА КАКО ПРОТЕКТОРАТ НА АМЕРИКА       Јордан Петровкси 05.03.2017 Во оваа продолжение ке има м...

ЛАГА ПРВА:  ОКМ, ДОМ, ДООМ БИЛЕ КОНТИНУИТЕТ НА ВМРО    Јордан Петровски 20.02.2017 Никој никогаш не лаже без причина. Луѓето лажат од некој психолошки деформитет, луѓето лажат за да остварат некоја корист, луѓето лажат да од...