Пишува: Борис Камчев Вчера на Би-Би-Си беше прикажан документарниот филм „Тајните богатства на Владимир Путин“. Во филмот еден…
27.01.2016 Чуварите на тоаталитарниот едноумен комунистички сиситем деновиве не бомбардират со текстови во кои вината за ќорсокакот во…
10.01.2016 Автор Константин Карев Која е таа странска служба која ги прислушувала македонските граѓани? Ние знаеме која разузнавачка…
09.01.2016 Јордан Петровски Првата:На сите медиуми оди вест, Груевски во посета на САД на средба со потпретседателот на…
06.01.2016 Златко Шумковски Почитувани Канајџани со македонско потекло шо не ве знам, Ви се восхитувам до имбецилност на…
Дали водството на Обединети Македонци ке ја разбере пораката која со неиздавање на виза за нивниот гостин, Миленко…
Пребарувајки по архивта на форумот котле најдов еден интересен текст. Иако текстот е излезен во ноември 2006 година, …
Dec 18, 2015 Колумни Колумната не се препорачува за деца под 77 години Неопходен е надзор на родител…